Evenimentul Zilei > Actualitate > Mirel Rădoi negociază cu un club de tradiție din România
Mirel Rădoi negociază cu un club de tradiție din România

Mirel Rădoi negociază cu un club de tradiție din România

După ce a plecat de la cârma Stelei, Mirel Rădoi este foarte aproape de a bate palma cu un club de tradiție, care se luptă pentru promovarea în Liga 1.

 Rădoi a fost suprins pe 2 ianuarie discutând, într-un hotel din Predeal, cu Romeo Pașcu, oficial al echipei FC Brașov, potrivit „Monitorul Expres” Se pare că „stegarii” vor să-l aducă pe Rădoi la echipă, după ce patronul Ioan Neculaie este nemulțumit de actuala evoluție a echipei sale în eșalonul secund. FC Brașov se află pe locul 5 în Seria 2.

Conform sursei citate, Rădoi a primit o ofertă concretă de a prelua Braşovul, chiar dacă Paşcu nu a dorit să dea prea multe detalii legate de întâlnirea cu acesta: „Este adevărat că m-am întâlnit cu Rădoi la Predeal. Nu am fost doar eu acolo. Am discutat şi cu Dică, pentru că vrea la SCM Piteşti un jucător de la FC Braşov, care este la noi în lot sub formă de împrumut de la Viitorul. Mai multe nu vreau să comentez. Miercuri vom avea o şedinţă la club cu toţi cei din conducere şi vom vedea ce strategie vom adopta”, a declarat Romeo Paşcu pentru MonitorulExpres.