Evenimentul Zilei > Actualitate > Mireasă părăsită în ziua nunții! Mirele, un francez bigam, s-a speriat de pușcărie și a fugit
Mireasă părăsită în ziua nunții! Mirele, un francez bigam, s-a speriat de pușcărie și a fugit

Mireasă părăsită în ziua nunții! Mirele, un francez bigam, s-a speriat de pușcărie și a fugit

Ar fi trebuit să petreacă aseară alături de invitați , însă nunta a fost anulată . Fata a cunoscut un bărbat pe când se afla în Franța, iar între ei s-a înfiripat repede o frumoasă poveste de dragoste.

Evident, totul a culminat cu o cerere în căsătorie, iar planurile de nuntă vizau Botoșani ca loc al ceremoniei.

S-au făcut toate pregătirile ce presupun o petrecere de acest gen, de la închirierea sălii până la artificii, muzică și invitații trimise rudelor și prietenilor. Iar cheltuielile nu au fost mici, numai artificiile fiind a 1.000 de euro. Tinerii s-au prezentat inclusiv la Oficiul de Stare Civilă a Primăriei însă la partea de acte, s-ar fi depistat că mirele este deja căsătorit în Franța și tată a doi copii.

Cum bigamia se pedepsește și în România, bărbatul s-ar fi speriat și ar fi fugit înapoi în țara lui. Potrivit unor invitați, nunta ar fi trebuit să aibă loc, la Pensiunea Andreea de la Stăuceni, județul Botoșani. Bigamia este infracțiune și este prevăzută în Codul Penal.

Încheierea unei noi căsătorii de către o persoană căsătorită se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani. Persoana necăsătorită care se căsătoreşte cu o persoană pe care o ştie căsătorită se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.