Detalii EXPLOZIVE despre TENEBRELE unui SISTEM. Cazul lui Mircea Negulescu a deschis Cutia Pandorei
Editura Evenimentul si Capital

Detalii EXPLOZIVE despre TENEBRELE unui SISTEM. Cazul lui Mircea Negulescu a deschis Cutia Pandorei

Autor: | | 1 Comentarii | 7766 Vizualizari

Modul fraudulos în care fostul procuror DNA Mircea Negulescu a obținut o suprafață de teren în Prahova, dar și aviz de construcție, cunoaște date noi. Însă cazul fostului procuror nu este singular în Prahova.

Incisivdeprahova.ro susține, cu acte, că mai multe persoane din sistemul juridic și instituții de forță au apelat la diferite tertipuri ilegale pentru obținerea unor suprafețe de teren.

Cazul construcțiilor controversate a început după ce a ieșit la suprafață faptul că magistratul Negulescu Mircea a obţinut terenul de sub construcţie în condiţii nelegale, frauduloase, interpunându-l pe fiul său, Negulescu Dragoș Alin.

„Pe baza unor înscrisuri cunoscute a fi false, Primăria comunei Târgşoru-Vechi prin expunerea de motive şi consilierii locali, prin decizie, au aplicat abuziv legislaţia privind acordarea unor facilităţi tinerilor în vârstă de până la 35 de ani, concesionându-i, pe o perioadă de 90 ani, fiului procurorului NEGULESCU MIRCEA, NEGULESCU DRAGOŞ ALIN, o suprafaţă de teren cu destinaţie rezidenţial – construcţie casă.

Pentru a se face dovada domiciliului în acea localitate, s-a încheiat un contract fictiv de locaţiune / închiriere locuinţă, între o proprietară de sex feminin, bătrână, cu handicap sever, nevăzătoare, şi numitul NEGULESCU DRAGOŞ ALIN. Proprietara locator nu cunoaşte să-şi fi dat vreodată acordul ca numitul NEGULESCU DRAGOŞ să-şi stabilească domiciliul la ea în casă şi nici nu a semnat contractul de închiriere. Este posibil ca actul juridic să fie semnat, în locul titularei, de fiul acesteia, ŞTEFAN, fost ofiţer de poliţie, acum pensionat, aflat în relaţii de prietenie cu procurorul NEGULESCU MIRCEA, căruia, în timpul activităţii, îi înmâna „fişicuri cu bani”.

Uzând de înscrisul fals, NEGULESCU DRAGOŞ ALIN a înşelat SPCLEP Prahova care i-a emis o Carte de Identitate cu domiciliul la adresa respectivei proprietare din com. Târgşorul Vechi-sat Strejnicu.”, susține sursa menționată.

Cazul lui Mircea Negulescu este doar primul dintr-o listă lungă care cuprinde magistrați, oameni de afaceri și persoane cu funcții de decizie în instituțiile de forță ale județului Prahova, toate acestea urmând să fie dezvăluite în viitorul apropiat, menționează Incisivdeprahova.ro.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Justiţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate