Cunoscut pentru preferințele sale în materie de muzică, fiind un apropiat al lăutarilor consacrați, Mircea Nebunu se află, în prezent în Spania. Din însorita țară mediteraneană, el își râde de cântăreți de manele din noua generație și le transmite un mesaj în care le spune că ar trebui să se apuce de muncă cinstită:

„Mă bronzez… nu prea vă văd bine, care sunteți pe aici… Bă, ați zis că veniți la portocale, lăutarilor, m-ați mințit. Nu mai veniți nici la portocale, nu?… Cum e acasă? Aici bate soarele ăsta prea tare, mă sparge… Băi, n-ați venit la portocale niciun lăutar… V-ați dus la videochat, fir-ați ai dracu să fiți. Ați furat meseria la videochat. V-ați dus la videochat, ați auzit că se fac bani acum cu videochatul și v-ați dus și voi, ăștia mai ‘mușchiuloși’. Vacile, dracu’, v-ați dus la videochat…Trăiască familia voastră! Eu nu glumesc cu portocalele, vă aștept, vă mai dau o șansă. Pe urmă se termină și cu videochatul și n-o să mai aveți unde să munciți, vacile dracului”.

Mircea Băluș zis și Mircea Nebunu, unul dintre cei mai temuţi lideri ai lumii interlope bucureştene a ieşit din închisoare în urmă cu mai bine de doi ani și s-a stabilit în Spania. El este cunoscut pentru amenințările pe care le adresa dușmanilor, despre care spunea că-i va îngropa în ciment.