Mircea Lucescu a declarat, astăzi, la externare, că „mă bucur că am rămas să mă tratez în România, nu înțeleg de ce este atâta neîncredere în medicii din țara noastră. Am fost tratat foarte bine. Săptămâna viitoare mă voi întoarce la echipă. M-am gândit la fotbal în toată această perioadă”.
Întrebat dacă se va mai urca la volan, Lucescu a declarat că „voi mai conduce, de ce nu. Îmi pare rău că am lovit un tramvai care staționa”.
Antrenorul a declarat că se simte foarte bine, „singura problemă este că trebuie să am grijă la contactul cu aerul foarte rece”.
Medicii au decis să-l externeze, întrucât starea lui de sănătate s-a îmbunătățit. „Astăzi au fost efectuate ultimele controale, evoluția postoperatorie și posttraumatică este normală. Până la recuperarea totală nu este nevoie să rămână neapărat în spital, pentru că am eliminat riscurile. Consolidarea fracturilor coastelor durează însă între 30 și 45 de zile”, ne-a declarat Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din București.
Mircea Lucescu este internat la Spitalul Universitar din 6 ianuarie, cu fracturi ale coastelor, în urma unui accident rutier.