Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Lucescu: „E trist că din nou trebuie să vorbesc despre arbitraj”
Mircea Lucescu: „E trist că din nou trebuie să vorbesc despre arbitraj”

Mircea Lucescu: „E trist că din nou trebuie să vorbesc despre arbitraj”

Mircea Lucescu s-a plâns din nou de arbitraj după meciul pe care Șahtior Donețk l-a câștigat, marți pe teren propriu, cu Malmo (scor 4-0).

Șahtior Donețk s-a impus cu scorul de 4-0, marți, pe teren propriu, în partida cu suedezii de la Malmo. În ciuda succesului categori, Mircea Lucescu a vorbit despre arbitraj, chiar dacă „centralul” Ovidiu Hațegan a acordat ușor un penalty pentru ucraineni.

„E trist că din nou trebuie să vorbesc despre arbitraj. Apropo, ei vin din România. O performanță foarte spectaculoasă de care publicul s-a bucurat a fost întreruptă de decizii de neînțeles. Dar lucrul care m-a supărat cu adevărat este acela că doi jucători importanți, Kucher și Srna, au primit cartonașe care nu erau necesare, în momente când nu era cazul. Iar acum ei vor lipsi în meciul cu Real Madrid. Dario a primit cartonaș pentru simulare, deși acolo a fost penalty. Kutcher, pentru henț. În primul rând că n-a fost. Iar dacă mingea i-ar fi lovit mâna, el nu a mișcat-o deloc, pentru a primi un galben”, a spus Lucescu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: