Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Lucescu, DESFIINȚAT: „A adus SCANDALUL. De unde a venit el de și-a dat seama? Când o persoană se teme, începe să PLÂNGĂ”
Mircea Lucescu, DESFIINȚAT: „A adus SCANDALUL. De unde a venit el de și-a dat seama? Când o persoană se teme, începe să PLÂNGĂ”

Mircea Lucescu, DESFIINȚAT: „A adus SCANDALUL. De unde a venit el de și-a dat seama? Când o persoană se teme, începe să PLÂNGĂ”

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Zenit Sankt Petersburg, a fost aspru criticat de tehnicianul Valery Ovchinnikov, din cauza deselor nemulțumiri pe care le manifestă față de arbitri.

Mircea Lucescu, unul dintre marii critici ai arbitrilor, a fost luat în colimator de tehnicianul Valery Ovchinnikov. Acesta a declarat că „Il Luce” nu se descurcă prea bine pe banca tehnică a echipei Zenit Sankt Petersburg și folosește ca scuză arbitrajele defavorabile. Ovchinnikov crede că românului îi fuge pământul de sub picioare.

„Aţi văzut cine a adus scandalul în Rusia? Mircea Lucescu! Vă daţi seama, de unde a venit el de şi-a dat seama că arbitrajul e o problema în Rusia? De fapt, el simte că se mişcă pământul sub picioarele sale şi vorbeşte despre arbitraj că să-şi acopere greşelile. Când o persoană se teme, începe să plângă. E corect? Este așa ușor să plângi!", a spus tehnicianul.