Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Lucescu a vorbit despre despărțirea de Zenit Sankt Petersburg. Pe cine s-a supărat „IL Luce”
Mircea Lucescu a vorbit despre despărțirea de Zenit Sankt Petersburg. Pe cine s-a supărat „IL Luce”

Mircea Lucescu a vorbit despre despărțirea de Zenit Sankt Petersburg. Pe cine s-a supărat „IL Luce”

Mircea Lucescu a declarat că muncește din plin la Zenit Sankt Petersburg și nu se pune problema să se despartă de gruparea rusă.

Într-un interviu acordat pentru danielnanu.ro, antrenorul Mircea Lucescu a ținut să dezamorseze zvonurile care susțineau că „Il Luce” se va despărți de gruparea Zenit Sankt Petersburg. Tehnicianul a spus că informațiile sunt lansate de presa de la Moscova și nu sunt adevărate. „Numai voi și cei din presa rusă mă vedeți plecat de la Zenit! Nu înțelegeți că ziarele din Moscova tot încearcă să creeze o stare de incertitudine? Sunteți și voi jurnaliști cu experiență… Mereu preluați ce scriu cei de la Moscova! Eu am o relație foarte bună cu cei din conducerea clubului. Să știi, cel mai dificil lucru e să construiești echipe. La ultimul meci, am introdus 4 jucători noi. Să promovezi un jucător e un lucru care trebuie pregătit cu mare grijă. Poți să termini un jucător dacă nu alegi bine acel moment”, a spus „Il Luce”.