Evenimentul Zilei > Politica > Mircea Ionescu-Quintus, afirmaţie şocantă: „Firea este o persoană care poate să conducă cum trebuie Bucureştiul. Dacă iesea Nicuşor Dan, să ne ierte Dumnezeu”
Mircea Ionescu-Quintus, afirmaţie şocantă: „Firea este o persoană care poate să conducă cum trebuie Bucureştiul. Dacă iesea Nicuşor Dan, să ne ierte Dumnezeu”

Mircea Ionescu-Quintus, afirmaţie şocantă: „Firea este o persoană care poate să conducă cum trebuie Bucureştiul. Dacă iesea Nicuşor Dan, să ne ierte Dumnezeu”

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, s-a arătat mulţumit de faptul că Gabriela Firea a câştigat alegerile pentru Primăria Capitalei spunând că este o persoană care poate să conducă Bucureştiul "cum trebuie".

 "Eu am făcut al doilea Război Mondial, în care am avut şi înfrângeri şi victorii. Acolo unde am fost înfrânţi am avut bărbăţia să ne recunoaştem înfrângerea. Prin urmare, vreau să vă spun că recunosc că la Bucureşti am fost înfrânţi, e vorba de Partidul Naţional Liberal. Tot ceea ce vă spun eu este părerea mea, nu am vorbit, nu m-am consultat cu conducerea, îmi dau părerea mea şi sper să nu fie departe de cea a partidului. Am pierdut la Bucureşti. Marea mea surprindere nu este că am pierdut, că se profila cumva această înfrângere, surpriza mare şi dezamăgirea mi-au dat-o alegătorii bucureşteni, care au dat 30% din voturile lor unei formaţiuni care nu înseamnă nimic pentru Bucureşti şi nici nu poate să facă ceva pentru Bucureşti", a spus Quintus la RFI.

Acesta a mai spus că a fost dezamăgit de alegătorii bucureşteni, care au dat 30% din voturile lor unei formaţiuni care "nu înseamnă nimic pentru Bucureşti", referindu-se la USB.

"Surpriza mare şi dezamăgirea mi-au dat-o alegătorii bucureşteni, care au dat 30% din voturile lor unei formaţiuni care nu înseamnă nimic pentru Bucureşti şi nici nu poate să facă ceva pentru Bucureşti. […] D-na Firea este o persoana care putea, si poate, sa conduca cum trebuie Bucurestiul. Daca iesea domnul acesta Dan, cum il cheama, in fruntea Bucurestiul, sa ne ierte Dumnezeu… ", a mai spus preşedintele de onoare al PNL.

Întrebat dacă s-ar impune un Congres extraordinar în PNL, Quintus a răspuns: "După părerea mea nu, pentru că o singură înfrângere şi un rezultat bun naţional nu justifică. Dacă însă oameni din conducere, cum a fost cazul domnului Predoiu, pe care îl apreciez în mod deosebit, dincolo că domnul Predoiu a fost un candidat al meu, acolo am pierdut, dar dacă vor fi oameni care să-şi asume răspunderi pentru ce cred ei că au greşit, asta-i altă treabă. Nu mi se pare însă că este nevoie de un Congres extraordinar acum, înainte de a se fi făcut fuziunea între PNL şi PDL".

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: