Evenimentul Zilei > Social > Mircea Badea, tamponat de paparazzi
Mircea Badea, tamponat de paparazzi

Mircea Badea, tamponat de paparazzi

O echipă de paparazzi a lovit, luni seara, maşina lui Mircea Badea, după ce acesta a încercat să-l ajute pe Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii „Sinteza zilei“, cel vizat de fotografi.

Maşina echipei de paparazzi l-a urmărit pe Gâdea din momentul în care acesta a plecat, pe la 23.30, de la Antena 1.

„I-am observat repede. La început mergeau mai relaxat“, povesteşte Mihai Gâdea. „Le-am făcut semn că i-am observat, după care s-au apropiat şi mergeau după mine, bară la bară“, continuă el. „Am decis să mă întorc la biroul meu de la Romexpo. Când am ajuns, l-am sunat pe Mircea Badea să-i spun ce se întâmplă“, povesteşte Gâdea.

Sosit la Romexpo, Badea a parcat în spatele urmăritorilor şi a coborât. Maşina cu paparazzi (de la „Ziarul“) a pornit apoi brusc, a dat cu spatele şi a lovit uşa din spate a autoturismului lui Mircea Badea, un Renault Laguna.

Incidentul de luni seara va ajunge, probabil, în instanţă. „Voi consulta înainte un avocat. Nu permit nimănui să mai facă aşa ceva“, a mai spus Mihai Gâdea. „Băieţii îl urmăreau pentru realizarea unui material modern. Mihai Gâdea trebuia să sune la poliţie dacă se simţea urmărit, nu la Mircea Badea“, se justifică Viorel Sima, redactor-şef „Ziarul“.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: