Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea, suspectat de SPĂLARE de BANI! Declarația care DECLANȘEAZĂ SCANDALUL lunii
Mircea Badea, suspectat de SPĂLARE de BANI! Declarația care DECLANȘEAZĂ SCANDALUL lunii

Mircea Badea, suspectat de SPĂLARE de BANI! Declarația care DECLANȘEAZĂ SCANDALUL lunii

Mircea Badea a creat un scandal imens în jurul său și a unei case de pariuri din România în momentul în care vedeta TV a anunțat că își închide contul.

Cancan a discutat și cu reprezentanții casei de pariuri implicată în scandal fără voia ei, iar povestea a fost dezvăluită. Conform sursei menționate, Mircea Badea este suspect de spălare de bani.

Reprezentantul companiei de pariuri Unibet, Lucian Prisecaru, a răspuns sec la acuzaţiile lui Mircea Badea.  "Nu vrem să comentăm cazuri individuale, dar fiind o companie centrată în jurul clienţilor, pentru care ne străduim să oferim mereu o experienţă remarcabilă, înţelegem că anumite solicitări ale noastre pot da naştere unor neclarităţi. Scopul nostru este să asigurăm jucătorilor un climat sigur, sustenabil, care să respecte legislaţia în vigoare. Acest lucru presupune că, în anumite cazuri, putem solicita informaţii de la clienţii noştri, inclusiv date care ţin de identitatea acestora sau anumite aspecte de natură financiară, în concordanţă cu reglementările naţionale şi cele europene. Pentru marea majoritate a clienţilor, verificările de bază sunt suficiente, însă pentru alţi clienţi pot fi necesare mai multe informaţii”, a precizat reprezentantul casei de pariuri.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: