Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea face şpagatul de dragul show-ului
Mircea Badea face şpagatul de dragul show-ului

Mircea Badea face şpagatul de dragul show-ului

Antena 1 lansează “Te cunosc de undeva!” şi l-a convins pe prezentatorul de la “În gura presei” să intre în jocul transfomări, în această seară, de la 20.20.

Opt vedete vor apărea în faţa telespectatorilor aşa cum nu au mai fost văzute până acum. CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca în fiecare seară de sâmbătă să intre în pielea unor personaje celebre.

Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând fiecare să intre cât mai bine în pielea personajelor pe care le vor avea de interpretat şi să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală.

Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia. În această seară, invitatul surpriză este nimeni altul decât Mircea Badea. Telespectatorii vor avea ocazia să îl vadă cum nu l-au mai văzut până acum, cântând şi dansând. Gazdele show-ului vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: