Evenimentul Zilei > Actualitate > Atenţie, „ORGANUL” pândeşte reţelele de socializare! Mircea Badea, chemat la poliție pentru criticile de pe Facebook
Atenţie, „ORGANUL” pândeşte reţelele de socializare! Mircea Badea, chemat la poliție pentru criticile de pe Facebook

Atenţie, „ORGANUL” pândeşte reţelele de socializare! Mircea Badea, chemat la poliție pentru criticile de pe Facebook

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Mircea Badea a anunţat că a fost chemat la Serviciul de Ordine Publică pentru că „a postat mai multe mesaje defăimătoare către instituția poliției și cuvinte jignitoare la adresa polițiștilor”. Tot acum, Badea a anunţat că nu se prezintă marţi la poliţie pentru că nu are timp „eu chiar am treabă de făcut”.

„La data de 16.02.2018, Ministerului Afacerilor Interne, a fost sesizat cu privire la faptul că pe pagina rețelei de socializare FACEBOOK, a fost postat de către utilizatorul contului MIRCEA BADEA chiar el, mai multe mesaje defăimătoare către instituția poliției ce conțineau și cuvinte jignitoare la adresa polițiștilor", se arată în citația primită de Mircea Badea.

"Ideea e că, din ce am înțeles, polițiștii au terminat tot ce aveau de rezolvat cu planurile interlope, au rezolvat toate cazurile cu autor necunoscut de pedofilie, violuri, tâlhărie și au ajuns în situația în care, după ce au rezolvat toate probleme serioase, să se simtă într-un fel de faptul că aș fi scris eu nasoale despre ei pe Facebook", a spus Badea, potrivit antena3.ro.

"Au terminat tot ce aveau de făcut în lupta cu infracționalitatea și acum normal stau pe Facebook și au zis ia uite Badea a scris nasoale despre noi, ia să-l chemăm aici să clarifice. Eu n-am mai văzut o astfel de chemare până acum. N-o să iau legătura direct cu polițiștii că de aia există avocați și nici avocatul n-a mai văzut așa ceva. E un demers inovativ. E perfect neobișnuit, aș spune nebunesc, dar mi-e că mă cheamă din nou dacă zic asta. Mie nu mi-a fost frică și nu mi-e frică de SRI, de DNA, de președinte.. nu o să-mi fie frică acum de polițiștii care suspină că a scris Badea pe Facebook ceva ce lor li se pare nasol", a continuat el, pentru sursa menţionată.