Unul dintre producătorii Antena 3, Naty Badea, a fost întrebată de jurnaliști dacă presa a dat vreodată vreo știre falsă despre ea. Sora lui Mircea Badea este  scriitor și profesor de limba italiană.

Autoarea volumului recent lansat „Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!”, Naty Badea, a spus că s-au scris multe neadevăruri despre familia Badea. De asemenea, aceasta a mărturisit că a primit multe mesaje de amenințare.

„Ai mult timp la dispoziție să vorbim? Sunt foarte multe întâmplări de acest fel, dar nu le dau importanță. Eu mereu mi-am căutat dreptatea în mod adecvat, chiar și în instanță, prin mijloacele societății de astăzi, nu prin amenințări.

Sigur că am primit amenințări și jigniri la adresa familiei mele, cele mai odioase lucruri. Dacă vreodată ți-aș arăta mesajele…. Oricum nu mă mai ating astfel de mesaje pentru că sunt obișnuită și asta nu este un lucru bun. Este îngrozitor să ți se întâmple așa ceva.

Au fost scrise multe nedreptăți și despre mama mea, și despre tatăl meu, și despre fratele meu, și chiar și despre mine. Cel mai important lucru este că nu le-am dat puterea mea niciodată. Îi consider undeva jos mai ales dacă nivelul limbajului este foarte jos. Niciodată nu voi contracara niște jigniri. Ce argumente aș putea să aduc? Le ignor și merg mai departe. Este o chestiune de antrenament.”, a spus Naty Badea, conform DC News.

Naty Badea este producător Antena 3, scriitor și profesor de italiană. 

După „Sunt Aici!” și „Sunt încă Aici!”, a venit rândul romanului „Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!” să se bucure de succes. Așa cum este obișnuită Naty Badea, ea și-a scris cel mai nou roman tot pe telefon. 

 

 

Te-ar putea interesa și: