Idolul lui Mircea Badea. N-a mai văzut niciodată un om ca el

Idolul lui Mircea Badea. N-a mai văzut niciodată un om ca el Sursa foto Youtube.

Mircea Badea a declarat că modelul său în viață este președintele României, Klaus Iohannis. Prezentatorul a spus că acesta este o persoană aproape nepământeană. „Modelul meu în viață este Klaus Iohannis. Din orice punct de vedere. Este o persoană aproape nepământeană”, a precizat realizatorul tv.

Mircea Badea, despre Klaus Iohannis

Prezentatorul a mai spus că lui Iohannis i-au ieșit toate în viață fără să depună efort și că nu poate genul de om care să se chinuie pentru a realiza ceva.

„La ce mă refer? În sensul în care domniei sale i-au ieșit toate în viață – cam tot ce și-a propus – ba chiar și mai mult decât și-a propus, fără niciun fel de efort.Mie Klaus Iohannis îmi pare o persoană incapabilă de efort, și asta nu o spun ca o critică. Pur și simplu nu pare genul care să facă un efort de vreun fel. Dar i-au ieșit toate în viață”, a declarat, ironic, acesta, potrivit A3.

Recunoașterea studiilor

Klaus Iohannis. Sursa foto: Răzvan Vălcăneanțu

Este cel mai mare fan al lui

În urmă cu câteva luni, Mircea Badea a declarat că ar fi bucuros ca Iohannis să demisioneze din funcția de președinte pentru a se angaja la Bruxelles. El a spus că un adevărat președinte nu ar face niciodată așa ceva, dar că trăim într-o țară plină de maneliști și oameni dornici de atenție.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mircea Badea, despre decizia lui Iohannis

„Îmi venea să râd mai devreme. Să nu fiu înțeles greșit. Eu sunt cel mai mare suporter al lui Klaus Iohannis, ca președinte. Ridicolul situației în care purtători de cuvânt ai partidelor de guvernământ spun că e o onoare pentru România ca președintele în funcție să își dea demisia și să se angajeze la Bruxelles, ne arată nouă, și o spun cu multă satisfacție, că suntem doar un sat plin de complexe provinciale și că nivelul nostru este exact ăsta.

Mircea Badea

Sursa foto Youtube

În ce țară de pe planeta asta, minim decentă, un președinte de țară ar demisiona să se angajeze, că a găsit el un job? Răspuns: în nici una.Eu acum vreau să se întâmple, pentru că de fapt ăștia suntem noi, ăștia. Suntem un sătuc, la marginea lumii, plin de complexe provinciale. Niște maneliști care ne gudurăm să fim și noi băgați în seamă”, a spus Mircea Badea.