„E păcat, avem vești bune pentru România, avem cea mai mare creștere din Europa, dar avem cozi la pașapoarte. Avem și alte probleme, cum ar fi cele de la TAROM. Avem și cifre proaste. Domnule Cuc, acum 3 luni v-am întrebat de ce i-ați prelungit mandatul celui de la TAROM. Mi-ați spus că aveți încredere în el și că vă asumați împreună cu el. Acum văd că avem pierderi foarte mari pe primele șase luni. (…) CFR Marfă – pierdere, CFR Călători – pierdere. Înțeleg că sunteți o echipă, dar lucrurile nu funcționează, nu mergeți în direcția cea bună”, a spus Tudose.

Deși a încercat să-i dea replica lui Tudose, premierul l-a întrerupt de fiecare dată pe Cuc. În cele din urmă, ministrul Transporturilor a explicat problemele de la TAROM.

„Pierderile de la TAROM sunt cele pe care le-ați amintit, dar nu se ține cont de o chestiune. Până în luna iunie a funcționat fără 2 aeronave, ceea ce a dus la pierderi. De asemenea, s-a demarat licitația pentru achiziția de noi aeronave și asta a dus la pierderi. Va urma o analiză serioasă la TAROM și vor urma și restructurări acolo unde este nevoie”, a spus Tudose.

Premierul i-a spus ministrului Transporturilor că nu mai are încredere în el și i-a transmis că vor avea o nouă discuție.

„Dați-mi voie să nu vă cred! Nu mai am pic de încredere în ce-mi spuneți! (…) Vom avea și o altă discuție pe tema asta, personală, poate și cu șefii de acolo. Dumneavoastră știți că cei care au fost desemnați de dumneavoastră să se ducă pe diferite tronsoane de autostradă, știți că nu au fost acolo. Nu vorbesc de dumneavoastră, că știu că ați fost acolo, dar în ultima săptămână niște oameni din această instituție s-au interesat de această situație și n-au fost pe șantiere. Eu înțeleg că e vară, că e cald, că sunt concedii, dar oamenii aveau o treabă pentru care au fost puși acolo”, a subliniat Tudose.