Evenimentul Zilei > Actualitate > Ministrul Muncii, victima unui atac! „Ia mâna că te omor!” „Nu vă lăsați folosit de PSD!”
Ministrul Muncii, victima unui atac! „Ia mâna că te omor!” „Nu vă lăsați folosit de PSD!”

Ministrul Muncii, victima unui atac! „Ia mâna că te omor!” „Nu vă lăsați folosit de PSD!”

Manifestări de tip mafiot în sectorul 6. Ministrul Muncii Violeta Alexandru a fost luată cu asalt de un grup de pensionari nervoși. Cine a orchestrat totul?!

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a mers duminică în sectorul 6, împreună cu Ciprian Ciucu, pentru a susține o conferință de presă în aer liber. Ea a fost întreruptă de un grup de pensionari care au pornit un adevărat scandal.

Pensionarul a început să huiduie și să țipe, cerând mărirea pensiilor și alocațiilor pentru copii. Un bărbat a vrut să-l îndepărteze, iar bărbatul a strigat: „Ia mâna de pe mine criminalule! Ia mâna că te omor!”.

Apoi, el i s-a adresat foarte agresiv şi ministrului Violeta Alexandru, pe care a acuzat-o de minciuni şi a huiduit-o: „Mărește pensia!”, i-a strigat el, apropiindu-se ameninţător.

„Noi putem să vorbim separat. Cu siguranță, am să vă dau orice răspuns aveți nevoie din partea mea, însă nu vă lăsați folosit de PSD pentru că își bate joc de dvs. Uitați-vă la oameni care vă vorbesc cu responsabilitate. Nu vă lăsați folosit și manipulat, nu asta e soluția.”, i-a spus Violeta Alexandru bătrânului cu care a intrat în conflict.

Ministrul Muncii consideră că în spatele acestui incident se află, de fapt, primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, despre care spune că se folosește de oamenii inocenți pentru a manipula.

„Gabriel Mutu este genul de politician care se folosește de dramele oamenilor pentru a arăta că PSD vrea să facă treabă. În realitate, îi manipulează, se folosește de necazurile lor pentru interese de părți. Mă aștept să vedeți și alte manifestări de tip mafiot în sectorul 6. De aceea, au confiscat Bucureștiul”, a declarat ministrul Muncii, conform Antena3.