Cazul crimelor petrecute în Caracal a scos la iveală o întreagă rețea de legături periculoase țesute, de-a lungul vremii, între o serie de oameni de afaceri controversați din Olt și cei care ar fi trebuit să vegheze la aplicarea legii.

Totuși Mihai Fifor a declarat, de la sediul MAI: „Nu știu la ce vă referiți. Chiar nu știu la ce vă referiți”, după care a refuzat  să mai facă declarații.

Anterior, ministrul interimar al Internelor a afirmat că nu-și dorește ca „ceea ce este inscripționat pe mașinile de poliție – Siguranță și încredere – să fie doar vorbe în vânt. Acestea nu sunt doar lozinci,”

Afirmațiile lui Fifor vin în condițiile în care s-a aflat, deja, că polițiștii care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu, (declarată acum victima unui omor calificat) au cerut mandate de percheziție pornind de la informațiile furnizate de către un patron al unei firme de pază.

Acesta i-a trimis în casele locotenenților liderului unei grupări locale proaspăt intrate în colimatorul procurorilor pentru cămătărie și șantaj. În dosarul pe care procurorii din Olt l-au deschis pe numele celui din urmă, martorii audiați vorbesc despre legăturile acestuia cu șefii, demiși acum, ai Poliției Caracal.

 

 

 

Te-ar putea interesa și: