Evenimentul Zilei > Politica > Ministrul Finanțelor, despre limbajul suburban de pe Facebook: A fost un coleg care s-a ocupat
Ministrul Finanțelor, despre limbajul suburban de pe Facebook: A fost un coleg care s-a ocupat

Ministrul Finanțelor, despre limbajul suburban de pe Facebook: A fost un coleg care s-a ocupat

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a declarat că nu îi aparţin postările în care răspundea printr-un limbaj „suburban" românilor care îl criticau pe Facebook. Mai mult,ministrul a adăugat că postările nu au fost scrise de el şi că, de altfel, nici nu este stilul lui. „A fost un coleg care s-a ocupat de această pagină", a spus el miercuri seară.

„Am încercat ieri, am postat un text care spune foarte clar că nu mi le asum, nu le-am scris eu, nu sunt mesajele mele şi nu e stilul meu. A fost un coleg care s-a ocupat de această pagină, eu neputând să stau. Eu doar dădeam textele mari pentru postări, în rest, nu. Îmi asum partea de a fi lăsat pe respectivul să facă asta. S-a produs efectul şi n-am mai stat să mai fac poliţie. Faptul că a scris el sau n-a fost în stare să protejeze o parolă de acces pe acel cont s-a închis, am schimbat parolele şi pe viitor o să fiu mai atent", a declarat miercuri seară ministrul Finanţelor la Antena 3.

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a fost criticat pe Facebook de români pentru limbajul pe care l-a folosit atunci când să răspundă unor critici.

Un exemplu în acest sens:

„Domnule ministru, nu trebuie să ne demonstrezi public, încă o dată, că te descurci în toate zonele societății, chiar și în cele mai de jos…”, i-a scris Ionel Alexandru, pe Facebook, ministrului Teodorovici.

Asta după ce Eugen Teodorovici a folosit următoarea replică pentru a răspunde unui comentariu: „Cred ca ai tai te-au făcut la nevoie și sigur le-a părut rău! Sincer, cu fața asta de… nici nu știu ce termen să folosesc pentru unul făcut din…”, potrivit Digi24.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: