„În fruntea acestui minister este o femeie care, în afară de faptul că şi-a propus să muncească foarte mult şi să identifice problemele, să găsească soluţii – ştiţi bine, ne confruntăm cu o lipsă de personal, ne confruntăm cu o infrastructură în ceea ce priveşte dotarea destul de deficitară şi astea sunt priorităţi pentru mine – dar în fruntea ministerului este în primul rând un om, un om cu suflet pentru cei care sunt în stradă, pentru cei care sunt lângă oameni efectiv”, a declarat Carmen Dan, după o vizită la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

„Îmi doresc tare mult ca lucrătorii mei să știe că sunt deschisă să le recepționez mesajele. Sunt probleme în minister, sunt probleme în rândul oamenilor care sunt în stradă, care sunt alături de cetățeni în fiecare zi și asigură ordinea publică și vreau să știe că întotdeauna vor fi auziți și că nu o să țin cont și nu o să ascult doar părerile celor care îi comandă, ci am deschiderea și înțelegerea să îi ascult și pe ei”, a punctat Carmen Dan.

Ministrul a spus că vrea să schimbe modul în care este văzut Ministerul Afacerilor de Interne, care va fi, de acum încolo, o instituție accesibilă.

Eu vă asigur că Ministerul de Interne va fi întotdeauna un minister cu ușile deschise, un minister transparent, care va recepționa și va încerca să găsească soluții la mesajele dumneavoastră”, a spus Carmen Dan, în discursul susținut la învestirea noului prefect al județului Prahova, Mădălina Lupea.

Mai mult, Carmen Dan e convinsă că va avea o relație bună cu subordonații ei.

„Primesc multe mesaje acum la minister, îi simt deschiși să comunice. Cred că simt, probabil, pentru prima dată, că nu mai există o barieră între cel care se află în fruntea ministerului și cel care ocupă o funcție nu foarte importantă în cadrul acestor structuri și eu îi încurajez să facă asta”, a adăugat Carmen Dan.

După ceremonia de învestire a noului prefect, ministrul Afacerilor Interne a mers în vizită la structurile județene ale Poliției, Jandarmeriei și ISU.

Era absolut firesc să dau mâna cu băieții de la Pompieri, SMURD, de la Jandarmerie și de la Poliție, cu cei de la Circulație care au grijă în fiecare săptămână să degajeze drumul spre munte și cetățenii să se poată deplasa în condiții de siguranță și să le mulțumesc personal pentru efortul pe care l-au făcut”, a afirmat ministrul, după vizita la ISU Prahova.

Te-ar putea interesa și: