În urmă cu câteva zile, am publicat pe evz.ro, în exclusivitate, cum a infectat fostul polițist, angajat al ADP sector 4 în ultima vreme, cadrele medicale de la Spitalul Gerota. Nicio instituție nu m-a contrazis sau să ofere vreo relație despre ce se petrece în spitalul băgat în carantină după ce s-a aflat că Nelu Lupu, fostul comandant al Poliției sectorului 4 și adjunct al șefului Poliției Capitalei, a contaminat cu Coronavirus mai mulți medici și pe managerul spitalului unde fusese internat.

Exclusiv EvZ

Așa cum am relatat, managerul spitalului MAI l-a plimbat prin spital pe chestorul Lupu, venit în 3 martie la un control pentru ”o răceală”, dar care a ascuns doctorilor că se întorsese pe 26 februarie din Israel, țară ce avea deja raportate cazuri de COVID-19. Când i s-a pus dignosticul, era prea târziu.

Medicii și asistentele de la Gerota s-au infectat unii pe alții, probabil, căci ieri numărul lor total era de 25 de cadre medicale. Sursele consultate spun că nu e vorba de niciun pacient internat la spitalul Gerota care să fi ieșit pozitiv la testare pentru că personalul medical a luat toate măsurile necesare.

Exclusiv EvZ

Singura sursă oficială, care a făcut o declarație din care se putea deduce ușor că știrea despre ultimele persoane infectate de la spitalul Gerota este reală, a fost secretarul de stat în Ministerul Sănătății Nelu Tătar.

El a spus, marți, la Antena 3, că fostul chestor din MAI a infectat 30 de persoane. Numărul le include, deci, și pe cele 21 de cadre medicale internate, în cursul zilei, la spitalul Victor Babeș, acolo unde se află și Nelu Pop, familia sa, colegi de la ADP, precum și primii medici de la Gerota, diagnosticați în 10 și 11 martie.

Exagerări politicianiste ale unui sindicalist

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE