Ce fost MINISTRU a declarat astăzi că e posibil să ne conducă IMBECILII şi PROŞTII

Ce fost MINISTRU a declarat astăzi că e posibil să ne conducă IMBECILII şi PROŞTII

O sută de antreprenori de succes din România se întâlnesc de azi până duminică cu o sută de antreprenori români din diaspora la prima ediţie a evenimentului “Business Summit - Împreună pentru România”, organizat la Bucureşti şi în Delta Dunării. Proiectul este organizat de Fundaţia Romanian Business Leaders, organizaţie apolitică, neguvernamentală şi non-profit, care desfăşoară proiectul “Repatriot”.

La conferinţa de presă care a deschis evenimentul “Business Summit - Împreună pentru România”, fostul ministru al Comunicaţiilor în guvernul Cioloş şi iniţiatorul “Repatriot”, proiect de repatriere prin antreprenoriat a românilor aflaţi peste hotare, Marius Bostan, a declarat că oamenii trebuie să se exprime liber, pentru că dacă nu iau frâiele în mână o să ajungem să ne conducă imbecilii şi proştii.

“Dacă oamenii nu iau frâiele în mână, o să ajungem să ne conducă imbecilii şi proştii. Şi asta a spus-o şi Platon, nu o spun numai eu. Presa trebuie să informeze, iar noi trebuie să fim capabili să arătăm unde este adevărul şi realitatea. Important este ca toţi oamenii care cred în aşa ceva să se exprime, suntem o ţară liberă. Am trecut de vremurile din anii '90, când aveam o singură televiziune, iar Ion Raţiu venea din diaspora să-şi facă televiziune şi Ion Iliescu nu îl lăsa”, a spus fostul ministru Marius Bostan.

Evenimentul “Business Summit - Împreună pentru România” este susţinut de Administraţia Prezidenţială a României, Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin Departamentul pentru Relaţiile cu Românii de Pretutindeni, de Invest România, Banca Naţională a României (BNR) şi Links Associates.  

Ne puteți urmări și pe Google News

Programul Repatriot, iniţiat de fostul ministru Marius Bostan, a debutat cu o campanie de informare şi nouă conferinţe organizate la Torino, Milano, Valencia, Madrid, Londra, Dublin, Alba Iulia, Munchen şi Focşani, la care au participat peste 1.500 de români emigraţi. Pe data de 1 decembrie 2015, peste 150 de participanţi au lansat “Noua declaraţie de la Alba Iulia”, cu scopul de a uni cele două Românii - Diaspora şi Ţara şi de a determina autorităţile să considere diaspora o prioritate naţională.

Fundaţia Romanian Business Leaders este o organizaţie apolitică, neguvernamentală şi non-profit. Obiectivul său este să dezvolte o platformă de acţiune şi implicare socială pentru liderii din mediul privat. Scopul este ca România să devină o ţară mai bună pentru business-ul responsabil şi, în felul acesta, pentru toţi românii.