Potrivit lui Săndesc, artistul are o boală polichistică hepato-renală, pe care a moștenit-o de la tatăl său, și are nevoie de un transplant de ficat. El a explicat că această boală se caracterizează prin apariţia în ficat şi în rinichi a unor chisturi, care evoluează.

"Nu este nimic adevărat despre acest posibil cancer sau de ciroză. Boala aceasta are o evoluţie cronică. Se ştia de ea", a întărit Săndesc.

"Această boală cronică poate duce la afectarea funcţiilor organelor. Cu toţii am asistat la creşterea în volum a lui Cristi Minculescu, care a fost determinată de această boală", a explicat doctorul.

El a adăugat că Minculescu a fost pus pe o listă de așteptare, dar că au început demersurile pentru a se stabili dacă soția acestuia este compatibilă.

Recuperarea ar putea dura câteva luni.

Internat pentru analize

Solistul trupei rock Iris se află în Germania, unde-şi face, la o clinică locală, situată lângă München, o serie de teste şi analize. Artistul s-ar putea întoarce în țară zilele viitoare.

Potrivit reprezentanţilor formaţiei, investigaţiile au fost necesare, având în vedere deteriorarea stării sale de sănătate. Managerul trupei, Cosmin Nicoară, a declarat că turneul pe care trebuia să-l înceapă trupa a fost anulat, însă concertul programat pe 2 martie, la Teatrul Național, va avea loc.

ȘTIRE ACTUALIZATĂ LA ORA 14:41

MAXIMA

NU MĂ UITA

FLOARE DE IRIS