Evenimentul Zilei > International > Caz șocant. Un militar s-a sinucis chiar de Ziua Națională. Primele detalii despre cutremurătorul gest
Caz șocant. Un militar s-a sinucis chiar de Ziua Națională. Primele detalii despre cutremurătorul gest

Caz șocant. Un militar s-a sinucis chiar de Ziua Națională. Primele detalii despre cutremurătorul gest

Un militar s-a sinucis duminică, cu arma de serviciu, în incinta Şcolii Militare din Saumur, în marja ceremoniilor de Ziua Naţională a Franţei.

Drama a avut loc „la finalul ceremoniei”, a declarat compania jandarmeriei din Samur pentru AFP, confirmând „sinuciderea unui militar la EMS”, a declarat jandarmeria, conform Stirileprotv.

În vârstă de 39 de ani, bărbatul s-a sinucis cu arma de serviciu, în incinta EMS.

Găsit inconştient, el a decedat la puţin timp după sosirea unor salvatori, care au încercat să-l resusciteze, însă fără succes.

Un membru al regimentului de infanterie de tancuri ale Marinei de la Poitiers, el era „în misiune” la Şcolile Militare, însă nu făcea parte din EMS, au subliniat jandarmii.

Potrivit ziarului Le Courrier de l’Ouest, o problemă familială ar fi condus la acest gest al subofiţerului.

Bărbatul l-ar fi alertat prin SMS pe unul dintre camarazii săi, iar membri din cadrul Sentinelle ar fi încercat să-l descurajeze, însă în zadar, scrie cotidianul.

Brigada de căutare a jandarmeriei din Saumur a fost însărcinată cu ancheta, sub autoritatea procurorului Republicii de la Angers.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: