Evenimentul Zilei > Actualitate > Unul dintre MILIONARII României, gest INCREDIBIL! Se VINDE pentru 1500 de EURO. Ce oferă în schimbul sumei
Unul dintre MILIONARII României, gest INCREDIBIL! Se VINDE pentru 1500 de EURO. Ce oferă în schimbul sumei

Unul dintre MILIONARII României, gest INCREDIBIL! Se VINDE pentru 1500 de EURO. Ce oferă în schimbul sumei

Cristian Sima, fostul șef al Bursei din Sibiu, pare să aibă probleme serioase cu banii după ce a anunțat că își închiriază cabana din Elveția.

Și nu în orice mod, ci cu el pe post de bucătar și ghid. Cristian Sima este plecat din țară după ce a fost acuzat de tranzacții păguboase de către unii clienți.

 Potrivit profilului de Facebook al lui Sima, fostul broker și-a scos la închiriere pe platforma Airbnb vila din St. Moritz – o stațiune alpină din Elveția.

Ca anunțul să fie mult mai atractiv, Sima a precizat că cei care doresc să vină vor petrece Crăciunul și Revelionul cu brokerul fugar.

“15 zile cu Sima. Doar 12 bilete pentru acest eveniment. Prețul e 1.500 euro de persoană. Ski la St Moritz, bucătar Cristian Sima, DJ tot Cristian Sima. Vom vorbi despre politicieni, femei și bitcoin. De aici va porni următoarea revoluție!!!! Și Lenin a plecat din Elveția!!’”, este invitația brokerului la vila pe care o prezintă drept “Luxury house with SPA”.