Miliardarul George Soros investeste MILIOANE ca să schimbe faţa SISTEMULUI DE JUSTIŢIE american
Editura Evenimentul si Capital

Miliardarul George Soros investeste MILIOANE ca să schimbe faţa SISTEMULUI DE JUSTIŢIE american

Ambiţii mari
Autor: | | 1 Comentarii | 516 Vizualizari

Candidaţii democraţi la posturile de procuror districtual sunt sprijiniţi masiv de constelaţia de ONG-uri sorosiste, sau direct de miliardar

Scopul lor este înlocuirea procurorilor conservatori.

Soros doreşte ca procurorii districtuali liberali să propună pedepse mai uşoare. Pentru atingerea acestui scop, Soros şi-a unit forţele cu grupurile progresite şi comitetele de acţiune politică ale democraţilor de-a lungul şi de-a latul Stelor Unite.

Soros, ACLU(Uniunea Americană pentru Libertăţi Civile) și două PAC(Comitete de Acţiune Politică) speră să înlocuiască procurorii de vârf cu reformatorii. Alianţa a intervenit în cursele electorale din aproximativ o duzină de districte care includ aproximativ 5% din populația SUA

Milionarul a investit milioane pînă acum și va continua să finanțeze şi campanile altor procurori liberali în întreaga țară în timpul acestui ciclu electoral.

Soros a donat anul trecut suma de 1,45 milioane de dolari pentru procurorul nou ales, Larry Krasner, din Philadelphia.

Soros, ACLU și Real Justice(Justiția Reală) strâng rândurile şi speră să organizeze activiștii și să-i educe pe alegători.

Krasner lucrează acum la obiectivul său de a pune capăt incarcerării în masă a infractorilor condamnaţi din Philadelphia prin remodelarea sistemului de justiție penală.

Soros a finanţat masiv şi Uniunea Americană pentru Libertăţi Civile, care a primit finanţarea nerambursabilă în 2014, pentru a susține reforma justiţiei penale, potrivit Huffington Post.

ACLU planifică acum programe de educaţie electorală și programe de mobilizare în cel puțin 10 state.

PAC-urile precum Real Justice și Color of Change(Culoarea Schimbării) implicate acum, în curse electorale importante.

Potrivit Huffington Post, Soros și grupurile progresiste speră să reuşească înlocuirea a mai mult de 2400 de procurori de top din ţară cu reformatori precum Krasner.

Daca ei vor reuşi, cu siguranţă, modul în care se va aplica legea în America va fi cu totul altul. Mulţi se tem că numeroşi infractori dovediţi vor circula nestingheriţi pe străzile oraşelor americane.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate