Recent, octogenarul miliardar a devenit tatăl unui băiețel pe nume Ace, iar fostul șef din Formula 1 are planuri mari pentru viitor. Acesta plănuiește să mai facă un copil cu Fabiana Flosi, actuala sa soție.

Într-un interviu acordat publicației The Sun, Ecclestone a dezvăluit „secretul tinereții”. Ba mai mult, fostul șef din Formula 1 susține că îi este mult mai ușor să fie tata decât atunci când trebuia să investească extrem de mult timp în afaceri.

„Acum am mai mult timp liber și sper să mi-l petrec cu copilul meu. Nu știu dacă ne vom opri aici. Probabil că Ace ar trebui să aibă un frățior sau o surioară”, a spus acesta.

Bernie Ecclestone a ținut să precizeze că nu ia nimic pentru potență. „Nu iau Viagra. Fabiana îmi dă niște tablete de vitamina D. Dar nu iau nimic altceva”, a explicat magnatul.

Bernie Ecclestone are astăzi o avere de circa 2,5 miliarde de lire, iar povestea lui de viață pare desprinsă din filme. La vârsta de 16 ani, britanicul a avut curajul de a renunța la școală și de a își urma visul din copilărie: să devină pilot. Cu toate că nu a reușit, Bernie Ecclestone și-a construit un adevărat imperiu în lumea sporturilor cu motor.

Magnatul este decis să se implice în creșterea și educația copilului. „Vreau să fiu prin zonă cât mai mult posibil. Fiicele mele îmi spun că voi trăi 120 de ani. Dar nu e genul de lucru pentru care să-ți faci planuri. Sunt încă activ.

Secretul? Nu-l știu. Nu fac lucruri speciale ca să rămân sănătos. Însă îmi păstrez mintea tânără”, a explicat Ecclestone.

Din căsniciile anterioare, cu Ivy Bamford, respectiv Slavica Radic, Ecclestone mai are trei fete: Deborah (65 de ani) Tamara (35) şi Petra (31).

În urmă cu câtva zile, Bernie Ecclestone, fostul proprietar al Formulei 1, a avut o reacție extrem de dură în privința rasismului.

Fostul boss al Formulei 1 a afirmat, într-un interviu susținut pentru CNN, dar care a fost mai apoi preluat de întreaga mass-media, că „negrii sunt mai rasiști decât albii”! Bineînțeles, declarația sa a venit în contextul tragediei lui George Floyd.

„În multe cazuri, oamenii negri sunt mai rasiști decât oamenii albi”, a reacționat Bernie Ecclestone. Magnatul din Marea Britanie a ținut să precizeze, încă, că nu are dovezi care să-i certifice concluzia, dar că se bazează pe care a văzut, de-a lungul anilor, în întreaga lume.