Evenimentul Zilei > International > Un MILIARDAR celebru RUS, pus pe fapte MARI. Ce planuri are omul de afaceri în Grecia
Un MILIARDAR celebru RUS, pus pe fapte MARI. Ce planuri are omul de afaceri în Grecia

Un MILIARDAR celebru RUS, pus pe fapte MARI. Ce planuri are omul de afaceri în Grecia

Unul dintre cei mai cunoscut oameni de afaceri din rus a început să investească în Grecia. George Kachmazov, un colos imobiliar, cumpără proprietăți în Atena.

Site-ul Themoscowtimes.com scrie că miliardarul Kachmazov își dorește să primească viza de aur în Grecia. Odată cumpărate, imobilele vor fi vândute altor investitor. 

Conform sursei citate, omul de afaceri rus ar câștiga în calitate de invertitor așa zisa viză de aur, cea care ar putea să îi ofere avantaje imense în Europa. 

„Grecia este o adevărată bijuterie imobiliară și una din țările care nu și-a revenit după ce criza economică din 2008 a lovit. 

Împreună cu Grecia și Spania, Portugalia, Irlanda, Polonia sau Ungaria se află cu un pas în groapă din punct de vedere al câștigurilor din cauza lichidității pieții imobiliare”, a spus Kachmazov într-o conferință de presă la Atena

Prețurile proprietăților din Grecia au scăzut în ultimii ani cu peste 25%, iar apartamentele din Atena care sunt mai vechi de cinci ani se pot cumpăra cu jumătate din prețul pe care îl aveau înainte de criză.