Evenimentul Zilei > Politica > Mihai Tudose a RĂBUFNIT! TENSIUNEA atinge COTE MAXIME în PSD
Mihai Tudose a RĂBUFNIT! TENSIUNEA atinge COTE MAXIME în PSD

Mihai Tudose a RĂBUFNIT! TENSIUNEA atinge COTE MAXIME în PSD

Fostul premier Mihai Tudose întoarce și el armele împotriva lui Liviu Dragnea, chiar în ziua în care se decide remanierea Guvernului.

„Eu sunt împotriva pierderii oricărui coleg. Nu sunt de acord ca niciun coleg să fie exclus, eu cred că ar trebui să fie aduși, nu dați afară”, a spus Mihai Tudose, conform B1TV.

Citește: LISTA REMANIAȚILOR

Fostul prim-ministru spune că se va opune oricărei excluderi. Tudose a mai declarat că remanierea arată că ceva nu merge bine în Guvern, iar acest lcuru nu este motiv de bucurie.

Citește: REVENIRE SURPRIZĂ în fruntea PSD

Comitetul Executiv Național al PSD s-a întrunit luni, la Parlament, pentru a stabili miniștrii remaniați și pentru a discuta despre nemulțumirile din partid.

Citește: DEMISII în PSD înainte de REMANIERE. 

După ce săptămâna trecută doi noi miniștri au venit în Guvern, Ecaterina Andronescu la Ministerul Educației și George Ciamba la Afaceri Europene, ședința social-democraților aduce schimbări majore în Guvern.

Vicepremierul Paul Stănescu, unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Liviu Dragnea, va pierde funcția din Guvern. Social-democratul va fi înlocuit de la conducerea Ministerului Dezvoltării de Ilan Laufer, care a fost ministru pentru Mediul de Afaceri în Guvernul Tudose.