Evenimentul Zilei > Politica > Mihai Tudose întoarce spatele lui Tăriceanu. „Dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!”
Mihai Tudose întoarce spatele lui Tăriceanu. „Dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!”

Mihai Tudose întoarce spatele lui Tăriceanu. „Dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!”

La şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, care are loc, luni, unul dintre punctele importante care vor fi puse în discuţie este acuala situaţie a partidului, mai ales că ALDE a anunţat că doreşte o alianţă cu PRO România.

În acest context, europarlamentarul Mihai Tudose din partea PRO România a afirmat că nu se pune problema unei alianţe între ALDE şi formaţiunea politică pe care o reprezintă.

„…. Aflăm de pe toate sursele media că azi la 17:00 faimosul CEX PSD discută, printre altele, solicitarea ALDE de repartizare a unor posturi în Guv Dăncilă.. atât pentru ei (ALDE), cât și pentru PRO România….

E noaptea minții… Că ALDE are și așa prea multe față de ceea ce reprezintă… e problema PSD! Dar că a devenit și pețitoarea PRO România parcă e cam muuuuult prea mult!!!

Asta și în condițiile în care Victor Ponta a declarat ieri că NU se pune problema intrării la guvernare în Guv Dăncilă…..

Așa că, dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!”, scrie Mihai Tudose pe Facebook.

Luni, la Parlament, are loc şedinţa social-democraţilor pentru a discuta despre viitorul coaliției de guvernare cu ALDE.

În ultimele zile, liderul PSD Viorica Dăncilă a discutat cu președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu despre coaliția de guvernare.

ALDE a cerut cooptarea Pro România la guvernare, un guvern mai suplu şi o serie de măsuri pe termen scurt, potrivit dcnews.ro