Evenimentul Zilei > Politica > ”Divorțul” lui Mihai TUDOSE dă curaj OPOZIȚIEI pentru o MOȚIUNE de CENZURĂ
”Divorțul” lui Mihai TUDOSE dă curaj OPOZIȚIEI pentru o MOȚIUNE de CENZURĂ

”Divorțul” lui Mihai TUDOSE dă curaj OPOZIȚIEI pentru o MOȚIUNE de CENZURĂ

Plecarea fostului premier Mihai Tudose din PSD în Partidul Pro România a lui Ponta, dă curaj opoziției pentru o nouă moțiune de cenzură. Alina Gorghiu și Raluca Turcan, au comentat decizia fostului premier de a pleca din PSD pe pagina lor de Facebook. ”Unii ar spune "Bravo!". Eu zic că e un gest salubru și necesar”, scrie Alina Gorghiu.

”Mihai Tudose demisionează azi din PSD. Unii ar spune "Bravo!". Eu zic că e un gest salubru și necesar. Nu comentez înscrierea în partidul lui Ponta, că nu mi se pare vreo formulă proaspătă nici aia. Dar asta e altă discuție. Aș putea spune că acum începe să se joace noua majoritate parlamentară și o moțiune de cenzură de succes, evident fără greșelile neforțate ale opoziției. 
Și uite așa, sloganul zilei poate fi: #haicumotiuneadecenzura!”, este de părere Alina Gorghiu.

Nici Raluca Turcan nu trece cu vederea decizia lui Mihai Tudose de a ”divorța” de Liviu Dragnea. ”Mihai Tudose și-a dat demisia din PSD după ce a ajuns la concluzia că ”așa nu se mai poate”. Întregul PSD, sau ce-a mai rămas din el, rămâne prizonierul unui singur om: Liviu Dragnea. Nu aș avea nicio problemă cu asta, dar acest om vrea să conducă întreaga țară. 
În 2019 avem două posibilități sa-i arătam lui Liviu Dragnea ce înseamnă el pentru România: europarlamentare și prezidențiale”, scrie pe Facebook aceasta.