Mihai Stoica dă cu bâta-n baltă: "Simona Halep e stelistă, altfel nu am fi chemat-o"

Mihai Stoica dă cu bâta-n baltă: "Simona Halep e stelistă, altfel nu am fi chemat-o"

Mihai Stoica, managerul general al echipei de fotbal Steaua, a dezvăluit ieri că Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România, a fost invitată să dea lovitura de începere la partida cu Dinamo doar pentru că ar fi stelistă. Altfel, nu ar fi invitat-o.

"Nu doar pentru că e meciul cu Dinamo am invitat-o, ci şi pentru că Simona Halep este stelistă, altfel nu am fi invitat-o şi faptul că este în ţară şi profităm de prezenţa ei, altfel era cam complicat. Chiar dacă jucam împotriva altui adversar, iar Simona după performanţele extraordinare pe care le-a realizat în ultima vreme şi era în ţară, o invitam. Nu este primul meci al nostru la care asistă", a spus Mihai Stoica. Între primele zece jucătoare de tenis din România!!!

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a ţinut să facă şi el câteva precizări, dar a arătat că nu se pricepe la tenis, spunând că Simona Halep se numără printre cele mai bune 10 jucătoare din România!

"Nu are nicio importanţă că Simona Halep va da lovitura de începere sau că va lovi mingea pe Ghencea. E o formă de respect, pentru un sportiv român, care a realizat un lucru incredibil, a ajuns să fie între primele zece jucătoare de tenis din România. Noi încercăm să arătăm un pic de respect faţă de acest sportiv minunat pe care l-am invitat la meciul nostru", a spus Reghecampf.

Ne puteți urmări și pe Google News

Simona Halep, numărul 7 WTA, va da lovitura de începere a meciului Steaua - Dinamo, programat, diseară, de la ora 21.00, pe Stadionul Steaua, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I.

Meciul va fi în direct la digi sport 1.