Mihai Neșu, mesaj plin de emoție pentru Utrecht. Patronul clubului, cu lacrimi în ochi | VIDEO

Mihai Neșu, mesaj plin de emoție pentru Utrecht. Patronul clubului, cu lacrimi în ochi | VIDEO

Mihai Neșu a transmis un mesaj emoționant pentru Utrecht, echipa batavă pentru care a evoluat, ultima din cariera sa.

FC Utrecht a împlinit 50 de ani de la înființare, iar cu această ocazie, Mihai Neșu a feliciat fostul său club, cu o intervenție în direct la Fox Sports.

Fostul internațional român l-a felicitat și pe patronul echipei olandeze, Frans van Seumeren, caruia i-au dat lacrimile imediat după mesajul lui Neșu.

„Felicitări pentru această sărbătoare, sunt foarte fericit că am făcut parte puțin din istoria lui Utrecht. Domnul Van Seumeren a ajutat clubul într-o perioadă foarte dificilă. Să aveți o istorie cât mai lungă, cu multe visuri împlinite și fericire. Salutări din România”, a transmis Neșu îmbrăcat în tricoul aniversar al „roș-albilor”, cu numele său pe spate.

Ne puteți urmări și pe Google News

În 2008, Miahi Neșu a părăsit Steaua pentru Untrecht. În Oldanda, românul s-a impus rapid și a fost unul dintre jcuătorii preferați ai fanilor lui Utrecht. În trei sezoane, a fost ales an de an în Top 3 al celor mai buni jucători ai echipei: pe 3 în 2008-2009, pe 2 în 2009-2010 (după Dries Mertens, acum la Napoli), pe 3 în 2010-2011. Neșu a strâns 86 de meciuri în tricoul lui Utrecht și a marcat două goluri în prima ligă olandeză.

Viaţa lui Neşu s-a schimbat ireversibil cu 9 ani în urmă, când a suferit o fractură a unei vertebre, în timpul unui antrenament al lui FC Utrecht, şi a rămas paralizat.

„La început nu am conștientizat foarte tare că e ceva foarte grav. Eram și intubat. După aceea, la spital a fost o perioadă de tranziție în care eram mai preocupat să scap de tuburi. Neliniștea mare a apărut cănd am ajuns acasă de la centrul de reabilitare, după șase luni, și a trebuit practic să-mi reiau viața.

Atunci au apărut primele momente de neliniște că trebuia să-mi organizez viața și nu prea știam ce să fac. A fost și depresie, au fost de toate și au durat patru ani”, spunea Mihai Neșu în urmă cu câțiva ani, la Antena 3.