Evenimentul Zilei > Politica > BREAKING NEWS: Mihai Fifor, despre zvonurile legate de SCANDALUL din CExN: „Ședința a fost vie! Oprișat este un temperament puternic!”
BREAKING NEWS: Mihai Fifor, despre zvonurile legate de SCANDALUL din CExN: „Ședința a fost vie! Oprișat este un temperament puternic!”

BREAKING NEWS: Mihai Fifor, despre zvonurile legate de SCANDALUL din CExN: „Ședința a fost vie! Oprișat este un temperament puternic!”

Președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Fifor, a făcut câteva declarații marți seară, la Antena 3, despre relațiile dintre liderul PSD, Liviu Dragnea și vicepreședintele PSD, Marian Oprișan.

Președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Fifor, a declarat marți seară, la Antena 3, câteva chestiuni legate de discuțiile tensionate din CEX. Acesta a declarat că ședința este „vie”, așa cum sunt majoritatea ședințelor partidului și că vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, vorbeștecu „patimă”, dar nu există o dispută între el și liderul PSD- Liviu Dragnea.

„Este o ședință de CEX vie, cum, în general, sunt ședințele la noi. Desigur că s-a tușat mai mult decât este în mod real vizavi de cum s-au purtat discuțiile în CEX.”, a declarat Mihai Fifor.

„Domnul Oprișan nu s-a referit la domnul Cuc.”, a adăugat acesta.

„Oprișan este un temperament puternic, când are ceva de spus, spune. Nu a existat o dispută în CEX. Nu a existat un schimb de replici între Oprișan și Dragnea. Prin abordarea sa, cu patimă, Oprișan tinde să dea un ton mai aprins luărilor sale de cuvânt.”, a mai spus Fifor.