Evenimentul Zilei > Politica > Mihai Fifor l-a făcut KO pe Căprar. Înfrângere umilitoare pentru liderul PSD
Mihai Fifor l-a făcut KO pe Căprar. Înfrângere umilitoare pentru liderul PSD

Mihai Fifor l-a făcut KO pe Căprar. Înfrângere umilitoare pentru liderul PSD

Fostul ministrul PSD al Apărării, Mihai Fifor, a fost ales președinte al organizației județene a PSD Arad, obținând, la conferința județeană de alegeri, mai multe voturi de cât contracandidatul său, Dorel Căprar. Acesta din urmă fusese ales, în 8 februarie, la conducerea organizației la alegerile organizate de el și nevalidate de conducerea centrala a partidului.

Senatorul PSD Mihai Fifor, fost ministru și vicepremier în Guvernele PSD, este noul președinte al PSD Arad, după ce a fost ales în această funcție în cadrul Conferinței Extraordinare de alegeri, care a avut loc sâmbătă.

Mihai Fifor a câștigat cu 64 de voturi, în vreme ce contrandidatul său, deputatul Dorel Căprar, care conducea organizația de 10 ani, a obținut 59 de voturi. Un buletin de vot a fost anulat, scrie realitateadearad.net.

Situația în PSD Arad a fost, astfel, lămurită, după scandalurile din ultima perioadă când deputatul Dorel Căprar, liderul PSD Arad, inculpat într-un dosar de corupţie, a vrut și a fost reales la şefia filialei, în ciuda faptului că liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut să facă un pas în spate până se soluţionează lipsa de principii.

”Poza zilei ne-a demonstrat încă odată, daca mai era nevoie, că PSD Arad a fost transformat, din păcate, în ultimii ani, pe baza unor interese personale mărunte și a unor întelegeri sulfuroase, într-un satelit al PDL-ului lui Falcă”, a comentat, atunci, pe Facebook, Mihai Fifor.

El postează, acum, pe pagina sa, o ”poză” în care își arată fericirea că a fost ales liderul filialei PSD Arad.

Mihai Fifor și-a anunțat oficial și intenția de a candida pentru funcția de primar al Aradului.

(Foto-Facebook Mihai Fifor)