Evenimentul Zilei > Politica > Mihai Fifor, atac la adresa lui Iohannis: „Să arate că este om”
Mihai Fifor, atac la adresa lui Iohannis: „Să arate că este om”

Mihai Fifor, atac la adresa lui Iohannis: „Să arate că este om”

Secretarul general al PSD, vicepremierul Mihai Fifor, a declarat, duminică seara, că preşedintele Klaus Iohannis „a ratat un bun moment să arate că este om”.

Mihai Fifor a declarat că „poate nu era rău” ca şeful statului să spună cum va gestiona problema instituţiilor din subordinea sa.

Klaus Iohannis a ratat în această seară un bun moment să arate că este OM și că este președintele tuturor românilor!

Abordarea ipocrită, politizarea suferinței fără margini a unor părinți distruși deja și neasumarea demiterii de îndată a directorului STS arată că președintele Iohannis este încă prizonierul intereselor sale electorale.

Cinismul de a te urca politic pe durerea oamenilor și aroganța de a te considera deja viitorul președinte care va numi o nouă majoritate demonstrează că nu a înțeles nimic din gravitatea și din durerea acestor zile.

Ne pare rău că și-a întrerupt concediul doar pentru a puncta electoral, după 3 zile fără vreo reacție, neînțelegând că trebuia să ia măsuri imediate și drastice pentru eșecul și neasumarea responsabilității de către directorul STS!

Cinismul nu ține locul unei ședințe CSAT pe care trebuia să o convoace urgent, iar dorința sa de a puncta electoral nu aduce nicio alinare acolo unde un minim respect pentru durere ar fi trebuit să existe, acolo unde trebuia să vedem o minimă responsabilitate pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

Din păcate, Klaus Iohannis a arătat în această seară cât „ghinion” avem cu un președinte care nici după 5 ani la Cotroceni nu poate să simtă pulsul acestei țări”, a scrie Fifor, pe Facebook.