Evenimentul Zilei > Social > Un CUNOSCUT JURNALIST a fost implicat într-un ACCIDNET RUTIER. Declarații ȘOCANTE ale MARTORILOR
Un CUNOSCUT JURNALIST a fost implicat într-un ACCIDNET RUTIER. Declarații ȘOCANTE ale MARTORILOR

Un CUNOSCUT JURNALIST a fost implicat într-un ACCIDNET RUTIER. Declarații ȘOCANTE ale MARTORILOR

Ieri, jurnalistul Mihai Chira a fost implicat într-un accident rutier. Împotriva s-ar fi deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Incidentul a avut loc pe trecerea de pietoni de pe strada Mihai Viteazu, din apropiere de Policlinică. Un bărbat în vârstă de 63 de ani era angajat regulamentar în traversarea străzii, printr-un loc marcat.

Un autoturism a fost aproape să-l acroşeze, iar şoferul care a oprit i-a reproşat pietonului că nu s-a asigurat în momentul în care a traversat strada. În acest dialog contradictoriu ar fi intervenit şi alţi pietoni care au observat scena şi care i-au luat apărarea bărbatului care a scăpat de acroşaj şi l-au admonestat pe şofer.

Lucrurile nu s-au oprit aici, iar pietonul care şi-a continuat deplasarea pe trotuarul de pe strada Mihai Viteazu a avut surpriza să fie blocat de maşina care era să-l accidenteze.

Bărbatul susţine că şoferul a coborât din autovehicul și a început să îl bată. Totuşi, omul a reuşit să sune la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie, numai că şoferul plecase deja, scrie monitorulsv.ro

Din verificările derulate de poliţişti s-a stabilit că şoferul se numeşte Mihai Chira (în vârstă de 43 de ani), care ar fi recunoscut parţial incidentul.

Dosarul penal îşi va urma cursul, iar în funcţie de numărul de îngrijiri medicale pe care le va primi bărbatul se va decide ce se va întâmpla mai departe.