Realitatea TV aruncă o provocare pe piața media. Cunoscutele rivale, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu vor avea emisiuni la același post de televiziune, ba mai mult vor împărți și același studio de producție. Până acum se știa doar că Mihaela Rădulescu i se va alătura lui Mihai Tatulici la postul deținut de fostul ei soț, Elan Schwartzenberg. Emisiunea trebuia să debuteze în luna aprilie.

„A durat mai mult sosirea echipamentelor pentru noul studio de producție. Premiera s-a amânat pentru data de 20 mai. Emisiunea va fi pe post”, a explicat Mihai Tatulici pentru paginademedia.ro.

Realizatorul a mai spus și că „este un format asemănător cu Duminica în familie”. În ceea ce privește emisiunea Andreei Marin Bănică, Mihai Tatulici dezvăluie că „este un proiect de emisiune socială, despre oameni care fac lucruri deosebite”.

Proiectul va fi lansat „tot în aceeași perioadă, pentru că depinde de același studio de producție. Studioul se construiește la Willbrook, dar a fost o problemă cu echipamentele. După cum știi, Sebastian Ghiță trebuie să ne dea echipamentele pe care ni le datorează, iar Elan Schwartzenberg nu a reușit să le ia nici cu poliția, nici cu executorii judecătorești, așa că le-am comandat. Din această cauză întârzie toate proiectele noi”.