Aflată în vacanţă, Mihaela Rădulescu n-a mai postat nimic pe contul său de Facebook, dar iubitul său, Felix Baumgartner, mândru de relaţia sa, nu ezită să ofere amănunte picante. De la Felix s-a aflat că perechea a plecat înt-o vacanţă luxoasă, în Portofino, Italia si unde se distrează de minune. Paraşutistul a publicat şi o imagine incitantă din piscină, în care Mihaela apare ţinându-l strâns de gât.

Fotografia a stârnit multe comentarii, iar foarte mulţi fani au fost interesaţi să afle ce text are diva tatuat pe antebraţul cu care îşi ţine atât de strâns iubitul. Este vorba de un slogan, pe care Mihaela şi l-a tatuat în 2014 şi are o mare legătură cu Felix. "Learn to love what you have been taught to fear" (nr. "Invata sa iubesti ceea ce ai fost invatat sa-ti inspire teama")

Este sloganul dupa care Felix Baumgartner si-a ghidat intreaga viata. El s-a facut parasutist si a reusit sa intre in istorie cand s-a aruncat din stratosfera, de la aproape 40.000 de metri! Felix are acest slogan inscriptionat pe un ceas produs special pentru el de compania Zenith.