Mihaela Geoană, la coafor chiar și accidentată. Cum a fost surprinsă soția secretarului adjunct al NATO

Mihaela Geoană, la coafor chiar și accidentată. Cum a fost surprinsă soția secretarului adjunct al NATO Sursa foto: EVZ

Mihaela Geoană se îngrijește indiferent de situația fizică, mai ales că acum era accidentată. Aceasta a fost surprinsă de către paparazzi EVZ în timp ce mergea la coaforul său preferat din zona de Nord a Capitalei.

Doar că de această dată starea fizică a soției secretarului adjunct al NATO nu părea tocmai în regulă. Aceasta a suferit o accidentare la piciorul stâng, drept urmare poartă o proteză.

Mihaela Geoană

Sursa foto: EVZ

Dar chiar și în acest context, nimeni și nimic nu a oprit-o pe Mihaela Geoană să meargă la coafor. Aceasta a ajuns cu mașina în zonă, a parcat-o, după care a coborât ușurel din ea.

Mihaela Geoană nu a ținut cont că este accidentată și a mers la salon

Îmbrăcată casual, pentru că urma o vizită la un salon de înfrumusețare, Mihaela Geoană și-a purtat proteza cu demnitate și cu viteză am putea spune. Mai ales dacă analizăm lejeritatea cu care aceasta s-a îndreptat către salon. Soția fostului lider al PSD a intrat în curtea salonului, ca și când era de a casei.

Ne puteți urmări și pe Google News
Mihaela Geoană

Sursa foto: EVZ

Mihaela Geoană are 61 de ani, dar se menține în formă. Lucru pe care l-a arătat chiar și la nunta fiicei ei de anul trecut. Atunci, soția lui Mircea Geoană a purtat o rochie verde lungă care i-a subliniat formele. De altfel la acel moment ținuta ei a fost asemănată cu cea a lui Kate Middleton. De altfel, soții Geoană au condus-o amândoi la altar, pe fiica lor, Ana.

A purtat o rochie similară celei pe care a purtat-o prințesa de Walles

”Nu există emoție mai mare în viața unui părinte decât aceea de a-și conduce copilul spre altar. @anageoana parcă ieri te aduceam acasă de la maternitate. Când a trecut tot timpul ăsta?

Suntem mândri de tine și te iubim la infinit. Mama și tata”, i-a transmis atunci Mircea Geoană fiicei lui.  Ana Geoană s-a căsătorit anul trecut la Veneția la un hotel preferat de multe celebrități ale lumii. Ana Geoană și Garrett Cayton au avut o nuntă impresionantă, la care au participat 400 de invitați.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro