Evenimentul Zilei > Social > Microbuz plin cu copii lovit în plin. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție
Microbuz plin cu copii lovit în plin. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție

Microbuz plin cu copii lovit în plin. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție

Un microbuz care transporta mai mulți copii aflați într-o excursie a fost implicat, într-un accident produs pe DN1D, la Albești Paleologu.

Microbuzul circula regulamentar și a fost lovit de o mașină care depășea un autoturism rămas în pană pe marginea drumului. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova au precizat că echipajele de pompieri au intervenit pentru asigurarea zonei la un accident produs pe DN1D, între un microbuz și o mașină, în zona Albești Paleologu. ISU a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD„Sunt implicate un microbuz și un autoturism. Sunt 11 copii și 5 adulti implicați, fără leziuni, toate persoanele refuză transportul la spital” au anunțat autoritățile. Traficul pe DN1D este blocat, mai precizează ISU Prahova. Copii și adulții din microbuz mergeau către Mănăstirea Suzana.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Prahova au menționat că accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism care mergea către Ciorani a vrut să depășească o mașină care era în pană, pe marginea drumului. „Pe DN1D, la aproximativ un kilometru până în calea ferată dinspre Ciorani către Albești, un autoturism care se deplasa către Ciorani a lovit un alt autoturism oprit pe marginea părții carosabile, și nu a păstrat distanța laterală față de microbuzul care circula din sens opus”.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News