Evenimentul Zilei > Actualitate > Microbuz de transport școlar plin cu copii, accidentat
Microbuz de transport școlar plin cu copii, accidentat

Microbuz de transport școlar plin cu copii, accidentat

Alertă la ISU Arad, vineri dimineața, după ce un microbuz de transport școlar a făcut accident. Mai mulți copii au fost transportați la Unitatea de Primire a Urgențelor.

Accidentul rutier  a avut loc în centrul localității Ghioroc. Un autoturism s-a izbit de un microbuz care transporta 16 copii la școală.  La fața locului au intervenit  două echipaje SMURD și două ambulanțe.

”Intervenția este condusa de către inspectorul șef, la locul accidentului fiind chemat și psihologul unității”, au declarat reprezentanții ISU Arad, menționând că elevii sunt foarte speriați. După evaluarea psihologică a minorilor, șapte copii (patru băieți și ttei fete) au fost transportați la UPU. Este vorba de copii cu vârste cuprinse între 7 și 8 ani.

În cauză a fost deschisă o anchetă. ”Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că azi, în jurul orei 8,45, un bărbat de 40 de ani, din Arad, a efectuat o manevră de mers înapoi fără a se asigura, intrând in coliziune cu un microbuz transport școlar care se deplasa pe DJ 708/B, sens de mers Șiria-Păuliș, condus de un bărbat de 54 de ani din  Ghioroc. În microbuz se aflau 16 copii cu vârste între 7 – 9 ani”, transmite Poliția Arad.