Michelle Obama a optat pentru un inel realizat din aur alb şi Ice Diamonds, gri şi verzi, pe care l-a purtat la ultimul discurs al lui Barack Obama în calitate de preşedinte al Statelor Unite.

Beyonce a purtat un inel creat la comandă de Narcisa Pheres, o creatoare de bijuterii născută în România. Piesa, care avea un diamant uriaş sub formă de inimă, a fost estimată la 15.000 de euro.

Narcisa Pheres s-a născut în România, dar a reuşit să îşi facă cunoscut numele atât în Japonia, cât şi America, iar asta datorită bijuteriilor gândite de ea.

 “Am terminat Facultatea de Filologie la Universitatea Bucureşti, iar apoi am plecat în Japonia, la Tokyo mai exact, unde mi-am continuat studiile. Ulterior, am rămas în această ţară minunată. 

Am lucrat iniţial pentru o firmă de antichităţi, bijuterii şi artă. Eram mereu în contact cu pietrele preţioase. Clienţii au început să îmi ceară să schimb designul la unele piese şi aşa am descoperit că îmi place foarte mult să desenez, să creez bijuterii”, mărturiseşte Narcisa Pheres pentru Gândul.

Astăzi, Narcisa este directorul de creaţie al unei firme de bijuterii japoneze şi locuieşte între Hong Kong şi Tokyo.

“M-am adaptat foarte bine la ambele stiluri de viaţă. Nu a fost greu, pentru că trăiesc viaţa de zi cu zi după propriile principii şi valori. Suntem o familie europeană, soţul meu este german”, afirmă Phares.