Evenimentul Zilei > Sport > Informații despre STAREA lui Michael Schumacher. Acum este OFICIAL! „ Se poate ca Michael să își revină ”
Informații despre STAREA lui Michael Schumacher. Acum este OFICIAL! „ Se poate ca Michael să își revină ”

Informații despre STAREA lui Michael Schumacher. Acum este OFICIAL! „ Se poate ca Michael să își revină ”

După ce au fost vehiculate tot felul de zvonuri privind starea de sănătate a lui Michael Schumacher, un prieten apropiat al fostului pilot face un anunț extraordinar despre starea lui.

„Se poate ca Michael să își revină, să se întoarcă complet refacut”, spune prietenul bun al fiului lui Schumacher, pilotul danez Nicklas Nielsen. Acesta are o relatie apropiată de Mick Schumacher, devenit recent campion european în Formula 3.

„Mick nu se plânge de condiția tatălui său, dar îmi spune că este dificil uneori”, a mai dezvăluit Nicklas.

Recent, familia Schumacher a publicat ultimul interviu acordat de Schumacher, filmat cu numai câteva zile înainte de accidentul de ski din Alpii francezi. În interviu, Schumacher vorbeşte despre cea mai emoţionantă victorie a sa, despre cariera lui și despre cât de solicitantă este Formula 1 din punct de vedere fizic.

„Pilotul pe care l-am respectat cel mai mult în acei ani a fost, cu siguranţă, Mika Hakkinen. A luptat minunat şi a avut o viaţă privată stabilă”, a precizat el în cadrul interviului, scrie cancan.ro

Michael Schumacher a adăugat, însă, că idolul său sportiv nu a fost un pilot de Formula 1, ci jucătorul de fotbal Toni Schumacher, un fost portar care a jucat şi pentru naţională Germaniei.

Michael Schumacher a suferit un accident pe pârtia de la Meribel, în timp ce schia alături de fiul său. Fostul pilot s-a lovit la cap și a intrat în comă. A suferit două operații, iar acum se află în recuperare.