Naomi Campbell şi Michael Fassbender au decis să devină mai deschişi faţă de public în legătură cu relaţia lor şi au apărut împreună în public, luând cina la restaurantul Coya din Londra, la începutul acestei săptămâni, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Au mers într-o zonă exclusivistă din restaurant, iar personalul a creat pentru ei cât mai multă intimitate. Însă nu le-a păsat că au fost văzuţi împreună şi aveau gesturi tandre unul pentru celălalt, în public. La un moment dat, au început să se sărute", a delarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

"Naomi este foarte îndrăgostită de Michael. Le-a spus prietenilor ei prezenţi la vernisajul expoziţiei de la V&A Museum că abia aşteaptă să ajungă în acea seară la întâlnirea cu noul ei iubit. Toată lumea voia să afle cine este acesta", a adăugat aceeaşi sursă.

În ultimele luni, presa britanică a afirmat că Michael Fassbender ar fi avut o relaţie cu fotomodelul şi actriţa română Mădălina Ghenea.

Michael Fassbender, în vârstă de 37 de ani s-a făcut remarcat în producţii precum "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" (2009), "Jane Eyre" (2011), "300 – Eroii de la Termopile" (2007), X-Men. Anul acesta, actorul irlandez s-a remarcat în drama "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave" cu un rol pentru care a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar.

În vârstă de 43 de ani, Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana, fiind primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.