Primul artist care a tras un semnal de alarmă despre iLLUMINAŢI a fost Michael Jackson

Primul artist care a tras un semnal de alarmă despre iLLUMINAŢI a fost Michael Jackson

Începuse să vorbească, să demaşte lumea industriei muzicale, să spună cine o conducea din umbră prin interpuşi... dar, când UMBRELE au constatat că vedeta va merge până la capăt cu dezvăluirile, au trecut la gesturi radicale.

S-au temut deoarece Michael avea în plan ca în ultimul său turneu să vorbească despre întreaga industrie a divertismentului şi ce ascunde ea. O parte a mass-media (care avea cu totul alte scopuri în spatele măştilor), l-a anihilat, la modul că i-a distrus reputația determinându-l cedeze.

A fost  batjocorit de illuminati?

Pentru că tot ceea ce a urmat a fost sub însemnele, pe faţă, ale illuminaţilor. Inclusiv lansarea hologramei lui Michael la un concert care a avut ca decor acele înscrisuri masonice. În video de mai jos vedem cum  Michael începuse să vorbească, să demaşte totul despre ce ascunde lumea muzicii şi cine face jocurile, cine decide că trebuie să existe sau nu în acea lume extrem de dură.

Ne puteți urmări și pe Google News

O lume exclusivistă unde rezişti doar dacă faci compromisuri, dacă te vinzi, dacă renunţi la personalitate şi devii sclavul lor şi al iluziilor deşarte dar frumos împachetate. O dată intrat în malaxorul lor, eşti recompensat cu bani... mulţi bani, dacă eşti supus şi le faci jocurile.

Ce urmează? Dezordine în viaţă, stres, singurătate, droguri, alcool, deparavare, lipa încrederii de sine, adică exact ceea ce vor illuminaţii după ce nu mai au nevoie de tine, şi exact ce i s-a întâmplat lui Michael dar şi multor altor vedete celebre. Pentru că faima cere plată, una care de multe ori se face prin moarte...

Total ironic în titulat "Xscape", album postum Michael Jackson, a fost lansat de Epic Records, o reprezentanţă a lui Sony Music.   Aici, este un film cu un discurs ţinut de el unde recunoaşte că nu-i place Sony, nici ex-președintele companiei Tommy Mottola. El explică modul în care Motolla, a acționat mai mult ca un manipulator al proiectului său, în timp ce păstrează o siglă în care scrie „$ony ucide muzica”.

Cum spuneam mai sus holograma lui Michael  este cu melodia „Sclavul ritmului”, unde descrie afacerile muzicale iar setarea este plină de simbolismul elitei oculte de care el a încercat să scape: https://youtu.be/jDRTghGZ7XU

VIDEO care arată faptul că Michael începuse să vorbească despre illuminaţi: https://youtu.be/BwYQtQlGmGo