X

Acuzaţii grave ale sindicaliştilor de la Metrorex. Măsură de urgenţă a ministrului Transporturilor Răzvan Cuc

Autor: LucianIonescu / Data publicarii: 21-03-2019 18:03

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă ce a avut loc la Alba Iulia că va trimite Corpul de control pentru a verifica situaţia companiei Metrorex. Măsura va fi luată în urma mai multor sesizări venite din partea sindicatelor.

"Corpul de control al ministrului va verifica activitatea companiei Metrorex, să vedem că au anumite sesizări şi trebuie să ţinem cont de ce ne spun oamenii din sindicat, pentru că noi am avut o relaţie foarte bună cu sindicatele. Tot timpul am răspuns pozitiv. Trebuie să avem o comunicare pe un picior de egalitate, nu pe presiune din partea lor şi nici din partea mea. Eu îi ascult, văd exact despre ce e vorba. Le dau crezare la ceea ce-mi pun pe masă, ca şi subiect de discuţie. De asta voi trimite şi corpul de control la Metrorex, să vedem exact ce reclamă aceştia", a spus, Răzvan Cuc, potrivit agerpres.ro

Joi, în faţa sediului Ministerului Transporturilor, aprozimativ 100 de membri ai sindicatului Unitatea-Sindicatul Liber din Metrou (USLM) au cerut demisia directorului general al Metrorex, Dumitru Şodolescu.
 

Sindicaliştii au acuzat condiţiile de lucru şi indiferenţa autorităţilor faţă de problemele cu care se confruntă metroul bucureştean.