Lionel Messi: "Trebuie să jucăm cu România!"

Lionel Messi: "Trebuie să jucăm cu România!"

Lionel Messi, cel mai bun fotbalist al lumii în ultimii doi ani, a declarat că naţionala Argentinei trebuie să vină în România pentru amicalul de pe 10 august, pentru a-şi apăra blazonul. Superstarul Barcelonei s-a arătat disponibil de a juca pe Naţional Arena.

“Trebuie să mergem pentru a apăra prestigiul echipei şi al ţării. Trebuie să respectăm contractul semnat. Sunt 50.000 de persoane care au cumpărat bilete şi care vor să ne vadă. În ciuda faptului că sunt în vacanţă, dacă voi fi convocat, voi merge. Sunt la dispoziţia naţionalei”, a declarat Messi pentru cotidianul argentinian Clarin.

În prezent, Lionel Messi se află în vacanţă, în oraşul său natal, Rosario.

Asociaţia de Fotbal din Argentina (AFA) a anunţat luni seară pe site-ul oficial că a decis anularea meciului amical cu România, programat la 10 august pentru inaugurarea stadionului Naţional Arena din Bucureşti, motivul principal fiind demiterea selecţionerului Sergio Batista. Citiți și:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • FRF e disperată. Mircea Sandu cheamă Peru să înlocuiască Argentina pe 10 august
  • Naţionala Argentinei ne-a dat "ţeapă": nu mai vine la Bucureşti
  • Jean Vlădoiu: "Nu mă interesează că FIFA a scos meciul din calendarul oficial"
  • Dorinel Munteanu, despre anularea amicalului România - Argentina: "Asta e dovada cum ne apreciază lumea în fotbalul mare"
  • EXCLUSIV EVZ. Stadiul lucrărilor Stadionului Național Arena. VEZI IMAGINI PANORAMICE 360°