Editura Evenimentul si Capital

Mesajul lui Sorin Ovidiu Vântu pentru mitingul diasporei : “Să vă ia dracu, pe voi şi mitingul vostru”

Autor: | | 1 Comentarii | 7164 Vizualizari

Sorin Ovidiu Vântu a scris un mesaj la adresa celor care protestează azi în Piaţa Victoriei.

El consideră că nu numai românii din diaspora trebuie să participe, ci şi cei din ţară. Iar acest protest trebuie să fie mai degrabă pentru transformarea României.

Cu toate acestea, aşa cum notează portalul www.libertatea.ro, Vântu îşi începe extrem de abrupt amplul mesaj, cu titlul „Să vă ia dracu, pe voi şi mitingul vostru”.

„Prin ceea ce aţi hotărât să faceţi în ziua de 10 august, mi-aţi arătat că sunt un dobitoc şi urăsc când cineva îmi produce astfel de revelaţie.

Am fost convins că proiectul «partenerilor noştri strategici» de a ne distruge identitatea naţională va avea succes din cauza voastră, a celor care, cu doar câteva sute de euro sau dolari în buzunare, cu una sau două valize bucşite cu boarfe, aţi luat drumul pribegilor.

Eram convins că veţi fi asimilaţi, voi, copii voştri şi, încetul cu încetul, familiile şi prietenii rămaşi acasă.

Nu doar că nu au reuşit să vă asimileze, dar la primul semnal că vă este ameninţată casa, casa voastră adevărată, aţi sărit cu mic cu mare, aţi lăsat totul baltă (întocmai ca strămoşii voştri când năvăleau turcii sau tătarii) şi v-aţi repezit să o apăraţi.

Că pericolul este real sau nu, voi aşa credeţi şi acţionaţi în consecinţă”, scrie omul de afaceri.

„Băi generaţie din Moldova, băi generaţie din Ardeal, băi generaţie din Muntenia, mitingul din 10 august trebuie să fie şi mitingul tău.

Acest miting depăşeşte cu mult ca semnificaţie un simplu miting anti-PSD.

Dacă veţi participa şi voi, el va deveni un miting pentru România. Reunirea pribegilor noştri cu voi va putea să marcheze reunificarea spirituală a întregii naţii române.

Acest miting va arăta nu doar PSD-ului, ci tuturor politicienilor români, tuturor cancelarilor lumii, că românii sunt o nucă greu de spart, că au casa lor şi că nu o vor ceda nimănui fără luptă, că a venit vremea ca politicienii să-şi onoreze obligaţiile şi să creeze aici civilizaţia materială a occidentalilor.

Este pentru primă dată, generaţie, când te îndemn să participi la un miting.

Având şi participarea ta, el ar putea să provoace o resurecţie morală a întregii societăţi, ar putea genera schimbarea sistemului politic, i-ar putea responsabiliza cu adevărat pe cei care, din patru în patru ani, iţi cerşesc votul.

Dacă aş fi avut cum, inclusiv eu aş fi fost acolo şi aş urla alături de voi: „Jos proştii, jos mincinoşii, jos incapabilii!

Din motive lesne de înțeles eu m-aș abține de la „Jos penalii!', lucru pe care cel care a ciordit un pogon de case din Sibiu nu are bunul simț să îl facă”, conchide Sorin Ovidiu Vîntu.

Viorica Dancila schimba din temelii PSD-ul! Planul SURPRINZATOR, dupa condamnarea lui Dragnea

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI