Evenimentul Zilei > Politica > MESAJUL DUR al lui Clotilde Armand pentru Nicușor Dan înaintea Congresului USR
MESAJUL DUR al lui Clotilde Armand pentru Nicușor Dan înaintea Congresului USR

MESAJUL DUR al lui Clotilde Armand pentru Nicușor Dan înaintea Congresului USR

După anunțarea intrării în cursa pentru șefia partidului a unui nou candidat, deputatul USR Emanuel Ungureanu, Clotilde Armand profită de moment pentru a spune adevărul despre susținerea lui Nicușor Dan, pe care l-ar vrea dat la o parte de la vârful formațiunii.

"Oricine are dreptul să candideze. Este democratic și eu încurajez democrația. Aș vrea o democrație participativă în cadrul partidului cu un rol redus al președintelui", a declarat Clotilde Armand, pentru dcnews.ro.

Totodată, Armand i-a sugerat lui Nicușor Dan să facă un pas în spate și să predea ștafeta de la șefia USR.

"Se poate că nu a venit azi momentul ca Nicușor Dan să lase partidul pe mâna altcuiva sau pe mâna membrilor, așa cum mi-aș dori, dar asta se va întâmpla la un moment dat. Este bine că mai mulți membri și-au exprimat candidatura, sper în mod real și nu doar pentru a-și crește notorietatea", a completat fosta candidată la Primăria Sectorului 1.

Luna trecută, vicepreședintele USR, Clotilde Armand, nu a exclus posibilitatea unei candidaturi la șefia partidului, precizând că șansele să se înscrie în cursă sunt 50-50%. Momentan ea a anunțat că dorește să se înscrie în competiție pentru funcția pe care o deține și acum, cea de vicepreședinte USR.

"Voi anunţa luna aceasta ce decizie iau. Voi continua să rămân o voce a partidului însă. Dacă funcţia de preşedinte rămâne aşa cum este, eu nu vreau să iau parte la asta. Nu există un tătuc al partidului. Miza este România", a spus Armand, la Adevărul Live.

Până în momentul de față și-au anunțat candidatura pentru funcția de președinte al USR actualul lider Nicușor Dan și parlamentarul Emanuel Ungureanu.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News